iniciqui somespai [a]artistese-revistaactivitatscontactar

 

aquí algunes de les últimes exposicions i actuacions

 

 

Sala Quatre
 
Museu d'Art i Història de Reus (pl.Llibertat)

maig 2012

Concepte vs Representació

Exposició que ha reflexionat sobre un dilema molt vell en el món de l’art. Fa prop de cent anys que es discuteix i possiblement dintre de cent més encara serà motiu de debat. 

Per a portar a terme aquesta exposició col·lectiva, els set artistes d’ARTISTERI participants, han preparat individualment i sense coneixença ni informació de que preparaven els altres companys, les seves respectives obres. 

El resultat de l’exposició, ens ha donat el resultat previsible. Donada la diversitat d’estils entre els set pintors, ha quedat un conjunt d’obra on no han desdit unes obres de les altres i ha quedat molt clar que unes eren essencialment conceptuals i altres clarament representatives. Com a dada interessant, que els artistes que per aquesta mostra van optat pel concepte, altres vegades treballen la representació i a l’inrevés, alguns dels que van mostrar més realista (si es que es pot dir així) treballen tot sovint el concepte. 

ARTISTERI, com a grup plural i de reflexió, no volem concloure res definitiu, la exposició ha estat oberta a tothom i a totes les opinions, el dilema el resoldrà el temps.

més fotos de la expo

 

 

 

 
 

mostra d'Art de Reus
FIRA de Reus (Bellisens-Tecnoparc)

Febrer 2012

Nova exposició col·lectiva a Reus. Una mostra d'obra recent dels cinc artistes: Gerard Valls, Fina Veciana, Lluís S. Abelló, Agustench i Lluís Llop, que han representat al grup en aquest important certament de l'art.  Xavier Gabriel, també membre del nostre grup, però que per l'ocasió ha optat per una magnifica mostra individual.

A sigut el primer any, en que aquesta fira d'art, que any rere any es consolida per l'augment d'expositors, artistes, agrupacions i galeries; s'ha celebrat a les noves instal·lacions de Fira de Reus al Tecnoparc (autovia de Bellisens). Cal fer especial menció a la nombrós públic que ha passat per aquestes noves instal·lacions i que amb la seva presencia han donat relleu i caliu a la mostra anual d'art de Reus.

més fotos de la fira

 

 

 

 
 

Exposició sala Quatre
Museu d'art i història de Reus

Octubre 2010

Un bon grup d'afeccionats a l'art i amics ens han acompanyat en aquesta per nosaltres importantíssima inauguració. Ha estat quasi desprès d'un any de començar la caminada del grup, i hem tingut el plaer de poder mostrar una bona representació de l'obra del artistes que composen el nostre grup, amb tota la il·lusió, i a la vegada amb la màxima professionalitat, acurada selecció i presentació de l'obra. Molt conscients de la importància en el món artístic que te la nostra ciutat de Reus.

Agraïm la presència a l'acte del Sr. Marc Ferran, en representació de l'Ajuntament i museus de Reus, el qual ens va encoratjar amb les seves paraules.

A destacar també la incorporació al nostre grup de dos nous i estimats membres: la pintora Marta Fàbregas de Cambrils i el també pintor i dibuixant Marius de Tarragona.

fotos de la inauguració

 

 

 
 

Inauguració 10/12/2009 local Riudoms

La inauguració de l'exposició permanent dona inici formal a l'activitat de la nostra entitat. Molts artistes i simpatitzants del món de l'art ens han acompanyat el dia del tret de sortida. Al parlament inaugural del president Lluís Llop, s'hi varen afegir les veus dels altres artistes del grup. De tots plegats, va quedar clara la inquietud en que cal fer tots els esforços possible per tal que el gran públic perdi la por a acostar-se a l'art original i als artistes. Així com animar a la gent de les nostres comarques al col·leccionisme d'art.

La intervenció de Lluís S. Abelló, pintor membre del grup i també president de l'Associació Reusenca d'Artistes, una vegada mes va incidir en el fet de la gran creativitat de la gent de les nostres comarques del Mediterrani, que fa que hi hagin tants i tan bons artistes, es pot ser una causa de que públic en general i medis, no facin massa cas de les arts plàstiques, en quan tindria que ser a l'inrevés.

més fotos de la inauguració

 

 

 

© Artisteri 2017