iniciqui somespai [a]artistese-revistaactivitatscontactar 

ARTISTERI, foment de l’art actual

Es una associació sense ànim de lucre que neix a Reus l’any 2006. Inscrita al Departament de Justícia de la Generalitat amb el núm. 34085. El nostre projecte està adreçat als artistes, als quals oferim el nostre ajut per tal que puguin exhibir i promocionar les seves obres. Especial atenció als artistes joves, però sense exclusions per raó d’edat (l’art no te edat). 

La nostra línia, està definida envers l’art contemporani, amb totes les seves possibles manifestacions plàstiques; des de les noves figuracions a l’abstracció. 

Estem portant a terme diferents projectes en sales i exposicions, per tal d'afavorir la promoció i venda de les obres dels artistes adherits i fomentar el col·leccionisme i coneixement de l'art, el nostre equip porta a terme accions i activitats per apropar l'art a la gent.  Fent una labor en favor dels artistes, i a la vegada oferint assessorament al públic i col·leccionistes

La nostra web  www.artisteri.org  te una doble finalitat: 1) d’oferir un espai a la xarxa global on els nostres artistes,exhibeixen de forma gratuïta una mostra de la seva obra i currículum. Exposició virtual que possibilitarà la difusió de l’obra d’artistes tant emergents com consolidats al món en general. 2) es l'eina que possibilitarà que els amants de l'art de la nostra proximitat -benefactors, particulars, empreses i entitats- , tinguin informació actualitzada de què estem fent.  Es a dir, la connexió de la gent del Baix Camp i Tarragonès amb nosaltres.

La nostra vocació es servir als artistes i als col·leccionistes, per tal que ambdues parts puguin obtenir les millors condicions. Així entre tots, contribuirem a millorar i desenvolupar l’art i la cultura contemporània.

 

Recordeu: si un artista ven, produeix més obra
si produeix més obra, evoluciona com a artista
al evolucionar com a creador, contribueix al desenvolupament de la humanitat
per tant: si compreu obra artística original, esteu contribuint a millorar el món

 

 


© Artisteri 2017